Handelsmissie naar Curacao

Van 21 tot en met 23 maart 2017 organiseerde Internationaal Ambitieus in samenwerking met The Business Connection en Curaçao Investment & Export Promotion Agency (CINEX) de tweede handelsmissie naar Curaçao. Erwin Simons werd door Internationaal Ambitieus gevraagd ook deel te nemen om voor de deelnemers met name op financieel en fiscaal gebied direct als vraagbaak te dienen.

Dertien ondernemers uit Nederland en België, waaronder onze klant Marina Wetemans van Dragen & Zo, namen deel aan het driedaagse programma.

De eerste dag werden ze ontvangen in het Amidos Building, waar CINEX en het Ministerie van Economische Zaken en Ontwikkeling gehuisvest zijn. De ondernemers werden kort toegesproken door demissionair minister E. Rhuggenaath. Daarna konden de matchmakingsessies plaatsvinden tussen de deelnemers en lokale ondernemers.

Tijdens de daaropvolgende dagen werd de vertegenwoordiging van Nederland bezocht, mochten de ondernemers pitchen op een netwerkevent voor 70 lokale ondernemers en werden de twee grootste Economische Zones van het eiland bezocht. Ook werden er presentaties verzorgd door de Kamer van Koophandel Curaçao en door de Douane.

Op een ludieke wijze werd de handelsmissie afgesloten op een partybus, zodat de ondernemers ook nog de lokale gewoontes en gebruiken meekregen.

In november volgt de derde handelsmissie naar Curaçao, waarvan Internationaal Ambitieus verwacht dat er ondernemers uit Suriname, Nederland en België zullen deelnemen.

Neem contact op

Op dit moment zijn wij niet aanwezig. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt